Mestring Oppussing

Mestring Oppussing Ved å Bruke Ekspertråd

Hjemmeoppussing er ikke et område forbeholdt ekspertene; nesten hvem som helst kan takle et hjemmeprosjekt. Forbedringer kan gi personlighet og karakter til huset ditt. Du kan enten betale noen eller gjøre det selv; valget er ditt. Bruk rådene i artikkelen nedenfor for å hjelpe deg.

Oppdater belysningen hjemme for å legge til lysstyrke. Endringer i lysarmaturer og ekstra veggbelysning kan gi et helt nytt utseende til hjemmet ditt. Kjøp energisparepærer for å redusere de totale energikostnadene, og vurder å investere i et smart belysningssystem som automatisk vil slå av lysene når de ikke er i bruk.

Før du bruker kjøkkenskapets skuffer til å sette kjøkkenutstyr og andre ting i, bør du vurdere en løsning for å holde dem rene. Mange rabatt- og dollarbutikker selger vinyltapet som har en selvklebende rygg. Klipp et stykke av det selvklebende tapetet slik at det passer til skuffen din, og trekk deretter av baksiden og fest den. Hvis du tar dette trinnet, forhindres skuffene dine i å bli skadet, og tapetet kan lett skrelles av og erstattes.

Hvis du har snorer på persiennene, kutt av ekstra. Det er lett for et barn eller kjæledyr å bli fanget og kvalt i disse ledningene. Forsikre deg om at du legger igjen ledningen slik at du kan bevege persienner slik de er ment å bevege seg. Fest den eller klipp den for å unngå uheldige hendelser.

Unngå å ansette en arkitekt for mindre forbedringer og små renoveringer. Sjekk dine lokale bygningskoder; i de fleste områder er arkitekter unødvendige for jobber under en viss størrelse. Å jobbe med en kompetent entreprenør på disse små prosjektene gjør en arkitekt unødvendig. Når en arkitekt er unødvendig og ikke kreves av lokale ordinanser, kan du spare penger ved å jobbe uten en.

I stedet for å bytte ut flisen på hjemmets bad eller kjøkken, bør du vurdere å fuge på nytt. I mange tilfeller er det opphopningen av smuss, smuss og til og med olje som får flisen din til å se gammel og datert ut. Skrubb det rent, og skrap ut den gamle fugemassen for en rask måte å oppdatere rommet på.

Du bør sørge for at rørene dine er isolert, slik at du er forberedt på vinteren eller holder vannet varmt. Weatherizing tape er lett å bruke på rørleggerarbeid og tilgjengelig fra mange forhandlere. På denne måten kan du forhindre ulykker på grunn av frosne eller sprengte rør.

Når du gjør en større renovering av hjemmet ditt, må du sjekke hvilken type avkastning du kan få av det. Årsaken til dette er at visse oppdateringer kan være litt overkill, avhengig av hvilket nabolag du bor i. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å selge huset ditt innen et par år etter å ha gjort denne renoveringen. Hvis du gjør for mye, får du kanskje ikke pengene dine ut av det.

Det er ikke umulig å få hjemmet til å se ut slik du vil. Selv om du ikke er erfaren, kan du gjøre noen oppussingsprosjekter uten å bruke penger på en profesjonell. Disse tipsene vil hjelpe deg med å fullføre ditt eget oppussingsprosjekt .